MENIU

Localnicii din Rumin vor să îi acorde Madonnei titlul de cetăţean de onoare

Foto: Realitatea TV

Madonna, care va susţine vineri un concert la Varşovia, a mai primit o invitaţie: să participe la serbările organizate în cinstea ei într-un sat din Polonia. Dacă celebra cântăreaţă îşi găseşte timp să vină în Rumin, nu va pleca de acolo cu mâna goala: ea va primi cetăţenia de onoare a satului, precum şi cheile localităţii.

Micuţul sat Rumin din centrul Poloniei fierbe la propriu. Toată lumea face repetiţii pentru marea sărbătoare. Invitată de onoare a evenimentului este chiar Madonna. Organizatorii nu au lăsat nimic la voia întâmplării: au inscripţionat tricouri cu Madonna şi vor chiar să redenumească o stradă din sat cu numele reginei muzicii pop.

Primirea care i se pregăteşte Madonnei în Rumin e în contrast cu aprecierile extrem de critice ale politicienilor şi clerului catolic polonez. Aceştia i-au cerut Madonnei chiar să îşi reprogrameze concertul de la Varşovia, care coincide cu marea sărbătoare creştină Adormirea Maicii Domnului. În opinia lor, Madonna muzicii nu are ce căuta alături de Madonna catolicilor.
Mai multe articole despre:
Madonna Varşovia Rimini cetăţean de onoare