MENIU

Liviu Dragnea: Sper să se rezolve problemele şi să nu fim nevoiţi să ieşim din Coaliţie

Foto: NewsIn
Liviu Dragnea: Atât în filialele PSD, cât şi la centru, s-a acumulat "o oarecare nemulţumire"

Liviu Dragnea, vicepreşedinte PSD, a declarat miercuri la Realitatea TV că speră ca problemele dintre PSD şi PD-L să se rezolve şi să nu fie nevoie ca social-democraţii să iasă din Coaliţie. Afirmaţia face referire la declaraţia lui Marian Vanghelie potrivit căreia PSD ar trebui să iasă de la guvernare după alegerile europarlamentare.

"E mult spus să vorbim despre divorţ. Am intrat în coaliţia asta să ne îndeplinim nişte angajamente pe care şi noi (PSD, n. red.) şi PD-L ni le-am luat în campania electorală", a spus Liviu Dragnea.

Acesta a admis totuşi că, atât în filialele PSD, cât şi la centru, s-a acumulat "o oarecare nemulţumire". "Am zis că după europarlamentare să discutăm şi noi, în partid, şi cu colegii noştri de la PD-L", a spus Dragnea.

"Am avut o întâlnire cu preşedinţii de organizaţii ai PSD, unde s-a discutat despre alegeri, despre campanie şi au fost şi câţiva colegi din teritoriu care şi-au exprimat nemulţumiri, dar nu s-a pus problema ieşirii de la guvernare", a explicat vicepreşedintele PSD.

"E o stare de nemulţumire, dar noi avem speranţe ca după alegerile astea să ne întâlnim şi să discutăm, să spunem ce ne nemulţumeşte", a completat Dragnea.

Acesta a refuzat să spună dacă PSD s-ar îndrepta spre opoziţie, în condiţiile în care Coaliţia ar pica.