MENIU

Liverpool vine cu suporterii la Bucureşti pentru meciul cu Unirea

Fanii \

Deşi Unirea Urziceni nu este un adversar cu nume răsunător pentru FC Liverpool, gruplarea engleză organizează excursii pentru fani la Bucureşti, la meciul din Liga Europa. Suporterii \"cormoranilor\" pot alege între două pachete care nu includ, însă, şi biletele la meci.

Clubul Liverpool, în colaborare cu agenţia de turism care îi este partener oficial, pune la dispoziţia suporterilor un pachet cu plecare din Manchester şi un altul cu plecare de pe aeroportul John Lennon, din Liverpool, în vederea jocului cu Unirea Urziceni, informează site-ul oficial al grupării engleze.

Pentru pachetele cu plecare din Manchester, preţul este de 299 de lire sterline, iar suporterii care vor alege să plece de pe aeroportul John Lennon, din Liverpool, vor plăti 349 de lire. Ambele pachete includ şi o noapte de cazare, însă nu şi biletul la meci, care va trebui să fie cumpărat separat.

Suporterii beneficiază şi de o garanţie potrivit căreia îşi vor recupera banii integral, dacă UEFA ar decide ca jocul să se dispute cu porţile închise sau să amâne sau anuleze jocul din cauza unei ameninţări teroriste.

FC Liverpool va juca la Bucureşti pe 25 februarie, când va întâlni campioana României, Unirea Urziceni, în manşa secundă a 16-imilor Ligii Europa.