MENIU

Lindsay Lohan şi Heath Ledger aveau o relaţie când actorul a murit

Foto: eonline.com

Lindsay Lohan avea o relaţie cu Heath Ledger când actorul a murit, susţine mama actriţei.

Dina Lohan spune că fiica ei nu şi-a revenit după ce Heath Ledger şi-a pierdut viaţa un urma unei intoxicaţii cu antidepresive şi analgezice. Dina, care se temea pentru viaţa fiicei ei, a vorbit cu tatăl lui Lindsay despre această relaţie.

Convorbirea telefonică a fost făcută publică de Radar Online: "Şi se întâlnea cu el când a murit? Nu sunt sigură. Ştiu că erau foarte apropiaţi."

Dina, care a divorţat de tatăl lui Lindsay, era foarte speriată că fiica ei ar putea recurge la măsuri disperate. "Pentru că atunci când va fi beată, va face ce a făcut şi Heath Ledger, fără să se gândească o secundă. I-a dat viaţa peste cap", i-a spus Dina fostului soţ.

Când a aflat că Heath a murit, actriţa, în vârstă de 23 de ani, a fost devastată şi le-a declarat prietenilor că era îndrăgostită de actor. 

Apropiaţii lui Lindsay se tem pentru viaţa ei şi spun că este în pragul sinuciderii. "Trece foarte repede de la o stare la alta. Este debusolată, iar relaţia cu Samantha nu o ajută deloc", a povestit un prieten. 

Pe 22 ianuarie 2008, Heath Ledger a murit în apartamentul lui din New York din cauza unei intoxicaţii cauzate de efectele combinate a şase tipuri de medicamente, printre care pastile antidepresive, analgezice şi medicamente care să contracareze crizele de anxietate