MENIU

Liga I - Oţelul nu ştie să câştige acasă

Foto: NewsIn

Oţelul Galaţi rămâne fără victorie pe teren propriu în sezonul 2009/2010. Formaţia pregătită de Dorinel Munteanu a obţinut doar o remiză, 1-1, cu FC Braşov, vineri, în prologul etapei a 9-a a Ligii I.

După ce nu a reuşit să câştige niciun meci acasă în acest sezon, Oţelul spera să schimbe lucrurile în partida cu FC Bralov. Numai că, după un debut de meci în care a ratat câteva ocazii de gol, în minutul 35 echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a văzut condusă, după un gol marcat de Ionuţ Voicu. La pauză gălăţenii au intrat cu handicap, însă imediat după reluare au egalat prin Giurgiu (48), care a profitat de un lanţ al slăbiciunilor apărut în defensiva braşoveană.

Braşovenii au acuzat şocul golului încasat în debutul reprizei şi au continuat să se bâlbâie în apărare, însă nici gazdele nu au dat dovadă de luciditatea necesară pentru a profita, astfel că tabela a rămas nemişcată.

Pe final, ambii antrenori au făcut schimbări cu caracter ofensiv, forţând victoria, însă în afară de un plus de viteză adus de jucătorii nou intraţi, nimic nu s-a mai schimbat până la final.

CASETA TEHNICĂ

OŢELUL GALAŢI - FC BRAŞOV 1-1 (Giurgiu 49/Voicu 35)

Oţelul: Kolev - Râpă, S. Costin, Jelev, S. Ilie - Neagu (Pena 66), Viglianti, Paraschiv (Ibeh 46), Sălăgean (Pătraş 69), Giurgiu - Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu

FC Braşov: Coman - Rui Duarte (Cristescu 77), Nuno Diogo, Abrudan, Ezequias - I. Voicu, N. Grigore, Ilyes (Dedu 82), C. Munteanu - Zaharia, Sburlea (Măldărăşanu 63). Antrenor: Viorel Moldovan

Cartoneşe galbene: Axente 51, S. Ilie 52, Jelev 57, Râpă 60, Sălăgean 68 / Rui Duarte 54, Măldărăşanu 68, Voicu 83

Arbitri: Alexandru Deaconu - Daniel Hulubei, Dragoş Mihai Iliescu

Stadion: Oţelul; Spectatori: 1.000


Vezi aici cum s-a desfăşurat partida Oţelul Galaţi - FC Braşov, scor 1-1.