MENIU

Liga I, etapa 23 - CS Otopeni-FC Braşov 2-2

Foto: NewsIn

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a remizat miercuri pe teren propriu cu FC Braşov, scor 2-2, după ce ambele formaţii au condus pe parcursul partidei, iar ardelenii au egalat în al doilea minut de prelungire.

CS OTOPENI - FC BRAŞOV 2-2 (Abrudan 62-autogol, L. Ganea 69 / C. Munteanu 18, Abrudan 90+2)
CS Otopeni: Cr. Munteanu - Dumitrescu, Diogo, L. Ivan, Vitinha - Lazic, Pârvu, Negru (Cr. Constantin 46), Nasser - Caramarin (Panait 81) - L. Ganea (Drăghici 77). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

FC Braşov: Coman - Rui Duarte (I. Voicu 76), Abrudan, Oroş, Ezequias - Cristescu (Dedu 68), Adriano (Ilyeş 73), Măldărăşanu, C. Munteanu - Hadnagy, Surdu. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Cartonaşe galbene: Dumitrescu 58, Constantin 75, Panait 90+3 / Oroş 23, Surdu 37, Măldărăşanu 44
Arbitri: Istvan Kovacs - Micloş Nagy, Florin Buzărnescu
Stadion: Astra (Ploieşti); Spectatori: 500
Cum s-au marcat golurile:
0-1, min. 18: În urma unei faze prelungite de atac a ardelenilor, mingea a ajuns la Cătalin Munteanu, care a înscris cu un şut de la 14 metri, mingea fiind deviată în poarta de fundaşul Vitinha.

1-1, min. 62: Caramarin a tras din interiorul careului, Coman a respins până la Lazic, care a şutat în bară, mingea l-a lovit în spate pe Abrudan şi a intrat în poartă.

2-1, min. 69: L. Ganea a înscris cu capul din şase metri în vinclul porţii braşovene în urma unei centrări venite de pe partea stângă.

2-2, min. 90+2: La o minge centrată în careu şi prelungită cu capul de Hadnagy, Abrudan a aparut în faţa porţii şi a împins balonul în plasă.

Antrenorul braşovenilor, Răzvan Lucescu, nu a luat loc pe bancă, el fiind suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF şi amendat cu 300 de lei, în urma meciului dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, pentru proteste la adresa brigăzii de arbitri.
În minutul 9, Cristescu a pătruns pe partea stângă în careul advers şi a şutat, însă mingea a lovit bara porţii lui Munteanu. Trei minute mai târziu, Surdu a plecat de la limita ofsaidului, a trecut de Cristi Munteanu, însă a tras slab spre poartă, iar Diogo a respins de pe linia porţii.

Mijlocaşul transferat de la Dinamo, Cătălin Munteanu, a înscris primul său gol din acest sezon pentru formaţia pregătită de Răzvan Lucescu.

Întâlnirea de la Ploieşti a fost doar a doua între cele două formaţii, ele întâlnindu-se prima dată în turul campionatului, atunci când braşovenii s-au impus, scor 2-0.

Marius Măldărăşanu şi Romeo Surdu au primit al patrulea cartonaş galben din campionat şi astfel vor absenta etapa viitoare, pe teren propriu, cu Gloria Buzău.

În urma acestui rezultat, FC Braşov se menţine pe locul 9, cu 35 de puncte, în timp ce ilfovenii au acumulat 12 puncte şi au rămas pe locul 17.
Mai multe articole despre:
Liga I CS Otopeni FC Braşov Etapa a 23-a