MENIU

Liga I, etapa 21: FC Vaslui - Farul Constanţa 4-2

FC Vaslui s-a impus categoric, sâmbătă, în faţa formaţiei Farul Constanţa, scor 4-2, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I, şi a bifat cea de-a treia victorie consecutivă din campionat.

FC VASLUI - FARUL CONSTANŢA 4-2 (Hugo Luz 10, Wesley 31, Ljubinkovic 40, 42 / Pahor 39, Chico 73)

FC Vaslui:  Kuciak - Akakpo, Cânu, Farkas, Hugo Luz - Gheorghiu (Burdujan 72), Ljubinkovic, Pavlovic,  Milisavljevic (Buhăescu 86) - Wesley (Genchev 58), Kirovski. Antrenor: Viorel Moldovan.

Farul Constanţa: Vlas - Băcilă, Pahor, Rastovac, Vukomanovic - Voiculeţ, Pătraşcu, Rusmir (Rusmir 52), Mendy (Pantelie 77) - Chico, Nanu (Matei 86). Antrenor: Ion Marin.

Cartonaşe galbene: Pătraşcu 39, Gerlem 76

Arbitri: Augustus Constantin - Dan Roşu, Iulian Radu

Stadion: Municipal; Spectatori: 8.000

Cum s-au marcat golurile:

1-0, min. 10: Hugo Luz a prins un şut de senzaţie de la 20 de metri şi a făcut inutilă intervenţia lui Vlas.

2-0, min. 31: Milisavljevic a luat o acţiune pe cont propriu pe partea stângă, după care i-a centrat lui Wesley, care a reluat în plasă cu o lovitură de cap din mijlocul careului de şase metri.

2-1, min. 39: Pătraşcu i-a centrat lui Pahor, care din trei metri a plasat balonul cu o lovitură de cap în poarta lui Vlas.

3-1, min. 40: Ljubinkovic a deviat o centrare venită de la Gheorghiu, de pe partea dreaptă.

4-1, min. 42: Ljubinkovic a prins un şut formidabil de la aproximativ 40 de metri.

4-2, min. 73: Gerlem a centrat de pe partea dreaptă, iar Chico a reluat simplu, din trei metri.

FC Vaslui a ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă din acest retur şi a urcat provizoriu pe locul 5 în clasament. Moldovenii sunt neînvinşi de la instalarea lui Viorel Moldovan pe banca tehnică.

Farul Constanţa a înregistrat cea de 11-a înfrângere în actuala stagiune de campionat şi rămâne cu 22 de puncte, fiind egalată de Politehnica Iaşi, ocupanta poziţiei a 15-a, prima retrogradabilă.

Mai multe articole despre:
Liga I FC Vaslui Farul Constanţa etapa a 21-a