MENIU

Liga I, etapa 19: FC Argeş - Unirea Urziceni 0-0

Foto: NewsIn

Echipa FC Argeş a remizat duminică, scor 0-0, cu Unirea Urziceni, într-un joc din etapa a 19-a în care oaspeţii au ratat un penalty în minutul 90, şi gruparea piteşteană rămâne neînvinsă pe teren propriu din luna mai a anului 2007.

FC ARGEŞ-UNIREA URZICENI 0-0

FC Argeş: Boşneag - M. Stan, Bălaşa, Lăcustă, Bazzi - Năstăsie (Ad. Voicu 65), V. Stan, Tameş, Tănase - Iordache (Dulcea 67), Kamara (Cazan 70). Antrenor: Ionuţ  Badea.

Unirea Urziceni: Arlauskis - Nicu, Galamaz, Bruno Fernades, Bordeanu - T. Bălan, Brandan, Burns, S. Frunză (D. Varga 60) - Dănălache (Bilaşco 87), Pădureţu (Rusescu 79). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: V. Stan 33, Bălaşa 37, 68, Kamara 60 / Burns 16, Galamaz 36

Cartonaş roşu: Bălaşa 68

Arbitri: Aurelian Bogaciu - Aurel Oniţa, Claudiu Tripa

Stadion: Trivale - Nicolae Dobrin; Spectatori: 5.000

După ce în minutul 38 a fost avertizat pentru un fault dur, fundaşul gazdelor, Daniel Bălaşa, a primit în minutul 70 al doilea cartonaş galben pentru că a şutat într-o minge după fluierul arbitrului şi a fost eliminat.

În minutul 86, Dănălache a pătruns în careul argeşean, deşi a fost incomodat în careu de Lăcustă, l-a driblat pe Boşneag, însă apoi a alunecat, iar portarul gazdelor a reuşit să se replieze şi să respingă în cele din urmă mingea.

La partidă a fost prezent şi mijlocaşul grupării ruse Terek Groznâi, Andrei Mărgăritescu, originar din Piteşti.

În minutul 90, Raul Rusescu a păstruns în careu de pe partea stângă şi a fost faultat în careu de Mircea Stan, arbitrul Bogaciu acordând penalty. Cel care a fost desemnat să execute lovitura de pedeapsă a fost argentinianul Brandan, însă acesta a şutat slab, mult peste poartă.

În urma acestui rezultat, FC Argeş rămâne neînvinsă pe teren propriu în acest sezon, reuşind să obţină cinci victorii şi patru remize. De altfel, cu Ionuţ Badea pe bancă, formaţia viola nu a pierdut niciun meci în Trivale nici în ediţia trecută de campionat, atunci când activa în Liga a II-a.

Unirea Urziceni nu a mai reuşit să câştige din etapa a 15-a, atunci când a învins-o pe Dinamo, scor 1-0. În tot acest timp, ialomiţenii au obţinut trei remize şi au pierdut o dată, fiind la trei puncte de prima poziţie, ocupată chiar de formaţia din Ştefan cel Mare.

După acest meci, Unirea Urziceni a ajuns la 36 de puncte după 19 etape şi se menţine pe poziţia secundă, în timp ce FC Argeş a acumulat 28 de puncte şi a ajuns pe locul 10.

Mai multe articole despre:
Liga I Unirea Urziceni FC Argeş Etapa a 19-a