MENIU

Liga Europa: Presa olandeză scrie că FC Timişoara şi-a îndeplinit obiectivul în meciul cu Ajax

Foto: www.vi.nl

Presa din Olanda scrie că FC Timişoara a obţinut un rezultat foarte bun prin egalul contra lui Ajax Amsterdam, echipă care nu se aştepta ca adversarii să se apere atât de bine, scrie Telesport.nl.

"În ciuda dominării şi a şanselor mari, Ajax nu a reuşit să câştige meciul cu Timişoara. Echipa lui Martin Jol s-a lovit de defensiva românilor, care au venit pe Amsterdam ArenA să obţină un 0-0. Jucătorii lui Ajax au avut ocazii mari, dar portarul Pantilimon s-a opus de fiecare dată. A existat şi ofază controversată, dar arbitrul a decis să nu discteze penalty. Timişoara a reuşit să iasă mai uşor pe contraatac în repriza a doua", scrie sursa citată.

Site-ul oficial al echipei olandeze notează că Ajax nu se poate considera mulţumită de egalul obţinut. "Ajax a învins cu 6-0 în ultimul meci, dar nu a reuşit să marcheze contra Timişoarei. Românii au profitat de fiecare contraatac şi au încercat să blocheze atacurile gazdelor, chiar şi cu preţul cartonaşelor galbene", notează site-ul.

"Românii s-au dovedit prea puternici pentru a fi învinşi de Ajax. Gazdele au avut multe şanse prin care puteau să înscrie şi să obţină victoria, dar Pantilimon s-a opus, iar Ajax trebuie să se mulţumească doar cu un punct", menţionează Voetbal International.

Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a remizat, joi seară, pe terenul lui Ajax Amsterdam, scor 0-0, în primul meci din Grupa A a Ligii Europa.
Mai multe articole despre:
Ajax Amsterdam FC Timişoara Europa League