MENIU

Liga Europa - Jim Gannon: Steaua e favorită la calificare, dar nu ne e teamă de ea

Foto: livefootballstreams.co.uk

Tehnicianul lui Motherwell, Jim Gannon, a declarat, miercuri, că Steaua este favorită clară la calificarea în play-off-ul Ligii Europa, dar crede că elevii săi pot păstra speranţe dacă formaţia din Ghencea va prinde o zi mai slabă.

"Va fi un meci dificil, va trebui să muncim foarte mult. Steaua porneşte favorită la califcare, dar cu toate acestea nu ne e teamă de ea. O vom respecta şi totul depinde de ei. Dacă noi vom evolua bine, iar ei vor prinde o zi mai slabă, atunci avem şanse să ne calificăm", a spus Gannon.

Antrenorul britanic susţine că nu ştie totul despre Steaua, însă formaţia din Ghencea este net superioară din punct de vedere al experienţei în cupele europene. "Nu cunosc punctele forte şi slabe ale Stelei, abia am început să le cunosc pe ale echipei mele ţinând cont că sunt aici de curând. Am văzut acum câţiva ani un meci al Stelei cu Shelbourne, e o trupă experimentată la nivel european", a adăugat acesta.

Gannon a vorbit şi despre calificarea obţinută în turul 2 preliminar în faţa albanezilor de la Flamurtari cu scorul general de 8-2. "În primul meci am avut ceva probleme cu clima şi am pierdut cu 1-0. Am fost dezamăgit că am pierdut în Albania, dar suntem o echipă tânără şi trebuie să creştem cât mai mult. Apoi, în meciul retur chiar nu mă aşteptam să câştigăm cu 8-1".

Partida dintre Steaua şi Motherwell, din prima manşă a turului 3 preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 20:45.
Mai multe articole despre:
Steaua Motherwell Liga Europa Jim Gannon