MENIU

Liga Europa - Bonetti: \"Panathinaikos este cea mai puternică din grupă, dar vreau cele trei puncte\"

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Dinamo, Dario Bonetti, a declarat că Panathinaikos este cea mai bună echipă din Grupa F, deşi a pierdut în prima etapă cu Galatasaray, şi crede că o victorie ar însemna un pas important pentru echipa sa în vederea calificării.

"Panathinaikos este cea mai puternică echipă din grupă, dar în fotbal orice rezultat e posibil, vreau toate cele trei puncte. Chiar dacă a fost învinsă de Galatasaray, eu nu privesc rezultatul, ci meciurile în sine. Pentru a ne califica mai departe, ne mai trebuie încă opt puncte şi de aceea este o partidă foarte importantă. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte pe teren propriu", a spus Bonetti.

Italianul speră ca Marius Niculae să fie recuperat pentru meci, deşi şansele sunt infime: "E o problemă dificilă cu Marius. E la a treia accidentare de acest gen, încercăm din greu să-l recuperăm. E un jucător de clasă internaţională, aşa cum sunt Bratu şi N\'Doye, alţi doi absenţi".

Acesta nu consideră absenţa lui Djibril Cisse ca fiind un mare avantaj pentru Dinamo: "Panathinaikos joacă la un nivel internaţional ridicat, nu contează atât de mult lipsa lui Cisse, are destui jucători care să-l înlocuiască".
Mai multe articole despre:
Dinamo Panathinaikos grupă Liga Europa Bonetti