MENIU

Liga Europa - Bergodi: "Nu am făcut un meci extraordinar, dar merităm calificarea"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, după jocul cu Ujpest, că elevii săi au făcut o partidă destul de bună, mai ales în partea secundă, şi merită calificarea în turul următor, deşi pe final de meci au fost puşi în dificultate de unguri.

"Ujpest ne-a pus probleme doar la sfârşitul partidei, când noi eram mai relaxaţi. Am avut o anumită cădere, iar asta nu îmi place deloc. Am meritat însă să obţinem calificarea, mai ales după prestaţia din partea secundă. Nu am făcut un meci extraodinar, dar a ieşit totul bine. Am avut câteva momente în care m-am enervat, mai ales la golul lor, şi cred că e normal. Aşa mă comport eu pe bancă, dar nu fac nimic rău", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian nu crede că jucătorii săi au fost afectaţi de ameninţarea cu bombă de la hotelul în care au fost cazaţi la Budapesta, în schimb a admis că s-a temut că meciul ar fi putut fi suspendat din cauza incidentelor din tribune, dintre fanii stelişti şi cei ai lui Ujpest.

În ceea ce priveşte adversarul din următoarea fază a competiţiei, Bergodi a precizat: " Motherwell e o echipă care ne poate pune probleme, era mai bine să jucăm cu albanezii de la Flamurtari. Noi trebuie însă să ne vedem de jocul nostru".

Steaua s-a calificat, joi, în turul 3 preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut de ungurii de la Ujpest şi în deplasare, scor 2-1. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 2-0.

În faza următoare a competiţiei, Steaua va evolua împotriva formaţiei scoţiene Motherwell, care a trecut de Flamurtari (Albania), scor 8-1.

Mai multe articole despre:
Steaua Cristiano Bergodi Liga Europa Ujpest