MENIU

Liga Europa - Becali: "După cum am jucat, nu sunt mulţumit de rezultat, trebuia să batem"

Foto: NewsIn

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că remiza cu Twente nu îl mulţumeşte deoarece formaţia din Ghencea a dominat jocul şi a ratat cele mai mari ocazii al partidei şi i-a remarcat pe Toja şi Bicfalvi.

"După cum am jucat, nu sunt mulţumit de rezultat. În prima repriză, numai noi am jucat, am avut trei sau patru ocazii foarte mari. În partea a doua parcă au fost ei mai buni, dar nu au ratat ocazii mai mari ca noi. Se vede că a revenit Toja, el făcea jocul la mijloc. Şi Bicfalvi a fost extraordinar. Dacă atacanţii noştri erau în formă, le dădeam vreo două sau trei goluri", a spus Becali, după finalul partidei.

Steaua a remizat, joi, în deplasare, cu olandezii de la Twente, scor 0-0, şi a înregistrat astfel cea de-a două remiză consecutivă în grupele Ligii Europa, după cea din jocul cu Şerif Tiraspol.

În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să treacă în deplasare de moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Alex (53). Clasamentul Grupei H după două etape se prezintă astfel: 1. Twente 4p, 2. Fenerbahce 3p, 3. Steaua 2p, 4. Şerif Tiraspol 1p.

În etapa a treia din faza grupelor Ligii Europa, Steaua va juca pe teren propriu cu Fenerbahce Istanbul, în timp ce în celălalt joc Şerif Tiraspol va primi vizita lui Twente Enschede.
Mai multe articole despre:
Steaua Becali Twente Europa League Liga Europa