MENIU

Liga Europa - Christoph Daum crede că Fenerbahce va avea un meci dificil contra Stelei

Foto: www.fenerbahce.com

Antrenorul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, miercuri, că jocul cu Steaua de la Istanbul va fi unul echilibrat şi crede că ambele formaţii vor da totul pe teren pentru a obţine cele trei puncte.

"Va fi un meci greu atât pentru noi, cât şi pentru adversari. Am ţinut foarte mult ca toţii jucătorii să fie concentraţi la maximum înaintea acestei partide. Situaţia din grupă oferă posibilitatea fiecărei echipe să meargă mai departe. Steaua a venit la Istanbul pentru a câştiga şi va încerca să facă tot posibilul să plece acasă cu cele trei puncte. Pentru a câştiga, trebuie să jucăm la un nivel ridicat. Eu, care în cariera mea nu am primit niciodată vreun cadou, ştiu că numai aşa vom putea să învingem", a spus tehnicianul german al echipei turce.

Daum consideră că atuurile grupării din Ghencea sunt forţa grupului şi experienţa pe care a acumulat-o în ultimele sezoane în Europa: "Steaua este un club de tradiţie, care de câţiva ani buni a devenit din nou o prezenţă constantă în cupele europene. A demonstrat în jocul tur că este o echipă periculoasă, iar Bănel Nicoliţă este, poate, cel mai mai reprezentativ nume din lot. De aceea, spun încă o dată că trebuie să ne aşteapăm la un meci dificil".

Partida Fenerbahce-Steaua, din etapa a 4-a a Grupei H a Ligii Europa, se va juca joi, la Istanbul, de la ora 22:05. După primele trei etape, formaţia pregătită de Mihai Stoichiţă a adunat două puncte şi ocupă ultimul loc în clasament, în timp ce adversara sa este liderul grupei, cu şase puncte.

Mai multe articole despre:
Steaua Fenerbahce Liga Europa Christoph Daum