MENIU

Liga Campionilor: Chivu va fi titular în partida cu FC Barcelona, anunţă Jose Mourinho

Foto: www.presaonline.com

Tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, a anunţat, marţi, formaţia cu care va începe meciul cu Barcelona, din Grupa F a Ligii Campionilor, iar căpitanul României, Cristian Chivu, se numără printre titulari, informează site-ul clubului italian.

Antrenorul portughez "i-a lăsat cu gura căscată" pe jurnaliştii prezenţi la conferinţa oficială de presă, după ce le-a comunicat acestora titularii din partida cu formaţia iberică. Printre cei care vor intra din primul minut în confruntarea de miercuri se va afla şi Cristian Chivu, menajat în jocul cu Parma, de duminică.

Potrivit lui Mourinho, fundaşul român va începe disputa cu gruparea catalană în banda stângă a apărării lui Inter.

Tehnicianul grupării milaneze a prefaţat apoi întâlnirea cu campioana Europei, echipă care, în opinia sa, va avea avantajul omogenităţii: "Nu vreau să cred că spaniolii sunt favoriţi, dar nu putem nega faptul că ei joacă împreună de mult timp. În acest sezon, Barcelona are doar doi jucători noi, pe când la noi se regăsesc cinci nume noi. Apoi, nu trebuie să uităm că Barcelona este o şcoală de fotbal, care are aceeaşi filosofie de foarte mulţi ani. Cât despre Inter, este o echipă care încă se află în construcţie".

Mourinho a continuat pe aceeaşi temă: "Cei care scriu că mâine trebuie să câştigăm cu orice preţ nu înţeleg nimic din fotbal. Meciul nu va fi unul de totul sau nimic şi nici unul pe viaţă şi pe moarte. Este un joc din cele şase pe care le avem de disputat în grupă".

Campioana ultimelor trei sezoane din Serie A, Inter Milano, va întâlni, miercuri, pe teren propiu, campioana Spaniei şi, totodată, deţinătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, în primul meci din Grupa F a celei mai importante competiţii intercluburi din lume.