MENIU

Liga a II-a - Gheorghe Mulţescu va antrena Progresul până în vară

Foto: clujul.blogspot.com

Tehnicianul Gheorghe Mulţescu va pregăti formaţia Progresul până la sfârşitul actualei ediţii a Ligii a II-a, a declarat, miercuri, oficialul clubului bucureştean, Marian Dodu.

"Domnul Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al echipei, el urmând să pregătească formaţia noastră până în vară. Deocamdată am rezolvat şi problemele financiare, astfel încât vom fi programaţi în campionat în meciul din etapa a 19-a", a declarat Marian Dodu.

Gheorghe Mulţescu îl înlocuieşte în funcţie pe Marius Şumudică, antrenor care a plecat la o altă gruparea din liga secundă, FC Ploieşti. Mulţescu a mai pregătit în cariera sa echipe precum Sportul Studenţesc, Dinamo, Astra Ploieşti, Universitatea Cluj, dar şi mai multe grupări din Turcia.

Progresul Bucureşti se află pe locul doi în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, cu 33 de puncte, la 5 puncte distanţă de liderul Ceahlăul Piatra Neamţ. Bucureştenii nu au fost programaţi în prima etapă a returului, în partida cu Dunărea Galaţi, pe care au pierdut-o la masa verde, scor 3-0, dar în etapa a 19-a vor juca meciul cu FC Snagov, după ce au plătit datoriile pe care le aveau.
Mai multe articole despre:
Progresul Marius Şumudică Gheorghe Mulţescu