MENIU

Liga a II-a: Farul s-a înţeles cu Inter pentru împrumutul lui Alibec, susţine Bosânceanu

Foto: www.fanatik.ro

Finanţatorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Bosânceanu, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că a ajuns la un acord cu Internazionale Milano pentru împrumutul lui Denis Alibec, dar mai rămâne ca şi jucătorul să-şi dea acceptul pentru a evolua la campioana Italiei.

"Nu am semnat nimic cu italienii, dar am ajuns la un acord cu Internazionale Milano pentru împrumutul lui Alibec pentru un sezon. Jucătorul trebuie să-şi dea acceptul acum. Condiţiile legate de salariul lui Denis vor fi negociate de acesta şi de impresarul său. În funcţie de evoluţiile sale la Inter vom putea discuta şi de o vânzare a jucătorului. Deocamdată l-am dat cadou pe Alibec italienilor, să-l savureze şi, dacă le va plăcea gustul, să-l cumpere", a spus Gheorghe Bosânceanu.

Denis Alibec (18 ani) a jucat primele sale minute la Farul Constanţa într-o partidă cu Oţelul Galaţi, din ediţia 2008-2009 a Ligii I, scor 1-1. De asemenea, atacantul a jucat şi pentru echipa naţională de tineret a României.

Patronul grupării constănţene a vorbit şi despre motivele care îl determină să renunţe la finanţarea echipei. "Îmi pare rău că un oraş precum Constanţa nu este interesat de fotbal. De ce să mai bag bani dacă vin 200-300 de spectatori la meci? De asemenea, fiind plecat în călătorii, am foarte puţin timp să mă ocup personal de echipă, iar când pisica nu-i acasă joacă şoarecii pe masă. Şi dacă pe munca şi pe banii mei nu pot avea satisfacţia de a mă ocupa de Farul cum vreau, ce rost mai are să continui?", a încheiat Bosânceanu.