MENIU

Liderul PD-L Ionel Manţog a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. O persoană a murit

Ionel Manţog

Autoturismul condus de politicianul democrat-liberal a lovit o ambulanţă. În urma accidentului, unul dintre pasagerii salvării a decedat.

Martorii au povestit că democrat-liberalul conducea cu viteză mare şi a lovit din plin o ambulanţă.  În maşină se aflau cinci persoane, iar pacientul care era transportat la spital a decedat.

Poliţiştii susţin că vinovat pentru producerea accidentului este liderul PD-L. Cei patru răniţi sunt în stare gravă şi au fost internaţi în spitalul din Târgu Jiu. Pe numele lui Manţog s-au întocmit două dosare penale pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă. Apropiaţii lui Manţog, sosiţi la locul accidentului, ar putea avea şi ei probleme, pentru că un martor a declarat că aceştia ar fi scos acul de la vitezometrul maşinii democrat-liberalului.

Nu este prima dată când Ionel Manţog are probleme în trafic. În 2007, Poliţia i-a suspendat permisul pentru 3 luni pentru că circula, în localitate, cu 121 de kilometri la oră. Ionel Manţog a mai fost implicat în două accidente rutiere grave.

Manţog este în prezent directorul Complexului Energetic Turceni, şeful de campanie al PD-L Gorj, iar numele său a fost vehiculat de-a lungul timpului în mai multe scandaluri legate de presupuse fapte de corupţie.