MENIU

Liderii PD-L, convocaţi de urgenţă, duminică, pentru a discuta despre scandalul din Coaliţie

Foto: wordpress.com

Democrat-liberalii s-au reunit, duminică, în şedinţa Colegiului Director, tema centrală a întâlnirii fiind campania electorală pentru prezidenţiale şi parlamentul unicameral. Invitat în emisiunea 3x3 de la Realitatea TV, Adriean Videanu a declarat că liderii PD-L vor discuta şi despre relaţia tensionată cu partenerii de guvernare.

\'\'Am cerut organizaţiilor judeţene să ne transmită din teritoriu care este nivelul relaţiilor PD-L - PSD. Din păcate, nivelul relaţiilor nu este unul foarte bun. Este foarte greu, din punctul de vedere al militantului PD-L, să accepte umilinţa la care ne supune PSD\'\', a declarat Adriean Videanu. 

Liderul grupului deputaţilor PD-L, Mircea Toader, a declarat, pentru NewsIn, că democrat-liberalii au ales ziua de duminică pentru şedinţa Colegiului Director pentru că este mai uşor ca membrii partidului să se adune în această zi, luni fiind ocupaţi şi cu alte activităţi.

Tema şedinţei a fost organizarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi lansarea candidatului PD-L.

Întrebat de ce se discută despre campanie şi lansarea candidatului în condiţiile în care şeful statului nu şi-a manifestat încă dorinţa de a se înscrie într-o nouă cursă prezidenţială, Toader a spus: "PD-L şi-a anunţat candidatul".

Mai multe articole despre:
campanie întâlnire urgenţă PD-L colegiu director