MENIU

Lenjeria intimă fosforescentă, o inovaţie de succes - GALERIE FOTO

Foto: the-lingerie-post.com
Foto: the-lingerie-post.com
Foto: the-lingerie-post.com
Foto: the-lingerie-post.com

Pare aproape de domeniul SF să-ţi vezi partenerul sau partenera cum se plimbă în lenjerie intimă prin dormitor, cu lumina stinsă. Ideea însă le-a stârnit imaginaţia producătorilor de lenjerie, care au scos pe piaţă produse fosforescente.

O celebră firmă producătoare de lenjerie intimă din Australia s-a gândit să-şi surprindă clientela cu ceva nou şi a reuşit. Doamnelor, priviţi doar câteva din modelele de tanga şi sutiene cu care vă puteţi încânta partenerul. Colecţia pentru femei este compusă din şase piese de lenjerie sexy realizate din dantelă elastică sau dintr-o combinaţie de satin şi mătase.

Domnilor, să ştiţi că magazinul virtual are şi tanga fosforescenţi pentru bărbaţi. Pentru a deveni luminoasă pe întuneric, lenjeria trebuie expusă timp de un minut, la o sursă de lumină puternică. Rezultatul se vrea a fi unul super sexy, iar producătorii au din ce în ce mai mulţi cumpărători. Sunt însă şi barbaţi care văd lenjeria fosforescentă drept un costum de Halloween.

Alţii consideră că aşa ar putea consuma mai puţină lumină. Totuşi preţurile sunt destul de mari. În plus, aveţi grijă ca partenera sau partenerul să nu vă confunde cu vreun marţian.

Mai multe articole despre:
colecţie fosforescent