MENIU

Lassana Diarra: Ce s-a întâmplat este nedemn de Real Madrid

Foto: www.uefa.com

Mijlocaşul formaţiei Real Madrid, Lassana Diarra, a declarat, miercuri, că înfrângerea usturătoare din partida cu Liverpool, scor 0-4 pe Anfield Road, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, este "nedemnă" de campioana Spaniei.

"Nu este demn ca un club ca Real Madrid să iasă în optimi din Liga Campionilor timp de cinci ani la rând", a spus Diarra, în timp ce antrenorul Juande Ramos a admis superioritatea "cormoranilor".

"Suntem, într-adevăr, foarte dezamăgiţi. Am îndoieli la primele două goluri primite. La primul este posibil să fi fost un fault, iar la al doilea penalty-ul nu a fost evident. Dar Liverpool a meritat calificarea. Au fost prea buni", a spus Ramos, adăugând că gruparea din capitala Spaniei va continua să lupte pentru a ajunge din urmă Barcelona.

Căpitanul "cormoranilor", Steven Gerrard, care marţi seară a jucat meciul 100 în cupele europene şi a marcat de două ori, crede că soarta partidei s-a decis în prima repriză, una pe care a catalogat-o drept fantastică. "Am făcut o primă repriză senzaţională. Totul s-a decis atunci. Am reuşit un joc de echipă fantastic", a spus căpitanul "cormoranilor", care a dedicat victoria şi calificarea lui Yossi Benayoun, autorul golului victoriei din partida tur, care nu a putut juca pe Anfield Road.

Liverpool s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0, în tur), formaţia Real Madrid, într-un meci din manşa secundă a optimilor competiţiei.