MENIU

Lăcătuş: "Vom vedea dacă Galatasaray e interesată de Ghionea"

Foto: NewsIn

Marius Lăcătuş a comentat, joi, posibilul transfer al lui Sorin Ghionea la Galatasaray. Presa turcă a anunţat Ghionea este în vizorul fostei adversare a roş-albaştrilor din preliminariile Ligii, pentru un transfer din vară, însă Lăcătuş a evitat să discute prea mult acest subiect. "Important e ca el să-şi facă treaba în continuare, mai e până în vară", a declarat antrenorul Stelei.

Cotidianul turc "Sabah" a vorbit joi despre interesul interesul lui Galatasaray Istanbul pentru noul căpitan al Stelei, Sorin Ghionea. Interesul turcilor pentru internaţionalul român e de durată, însă Becali a refuzat  în această iarnă gruparea din Istanbul, care iniţial a cerut doar un împrumut pe 6 luni pentru a-şi face o imagine asupra valorii jucătorului român. Se pare că noul antrenor al Galatei, Bulent Korkmaz, îl vrea neaparat pe Ghionea, în locul lui Tobias Linderoth, care va pleca de la Galatasaray la sfârşitul acestui sezon.

"Nu ştiu nimic. Vom vedea dacă Galata este interesată de Ghionea, dacă se va ajunge la o relaţie bună între cluburi, mai e până la vară, acum aceste discuţii nu-şi au rostul. El s-a antrenat foarte bine, sunt sigur că evoluţiile lui vor fi la fel de bune", a declarat Lăcătuş, într-o conferinţă de presă.