MENIU

Lăcătuş: "Nu ne permitem să mai facem paşi greşiţi"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat marţi că echipa sa trebuie să câştige partida cu CFR Cluj, precum şi toate celelalte meciuri rămase, pentru a mai avea o şansă la obţinerea titlului în Liga I.

"Jucătorii sunt motivaţi şi încrezători pentru acest derby. Vom avea un meci foarte greu şi trebuie să obţinem o victorie care să ne dea speranţe pentru celelalte jocuri şi o clasare pe un loc cât mai bună. Nu ne permitem să mai facem paşi greşiţi, trebuie să câştigăm toate jocurile care au mai rămas", a declarat Marius Lăcătuş într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul a apreciat că "CFR este o echipă puternică, este campioana României şi are jucători de valoare, dar şi fotbalişti care muncesc mult", însă speră ca ambiţia jucătorilor săi şi efortul colectiv să aducă victoria Stelei.

Antrenorul roş-albaştilor a mai spus că nici el şi nici jucătorii nu sunt demoralizaţi de criticile patronului. "Gigi a dovedit încă o dată că este aproape de jucători şi că îi susţine. Chiar dacă el critică, nu o face pentru a demoraliza pe cineva. M-am obişnuit cu aceste critici. Este normal ca patronul să fie alături de echipă şi să îşi dea cu părerea şi când este bine, şi când este rău", a spus Lăcătuş.

El a precizat apoi că banii nu sunt motivul care îl determină să rămână antrenorul Stelei. "Marius Lăcătuş n-are nevoie de bani, nu a venit la Steaua pentru bani", a replicat tehnicianul, referindu-se la eventualele despăgubiri pe care nu le-ar mai primi dacă şi-ar da demisia.

Lăcătuş a afirmat că nu vor fi prime speciale pentru meciul împotriva campioanei şi nici nu este cazul ca jucătorii să se gândească la bani în acest moment. "Nici nu s-a pus problema să ne gândim la prime speciale. Ca să iei, trebuie întâi să dai", a spus tehnicianul Stelei, care nu îi va putea folosi în derby-ul cu CFR pe accidentaţii Pleşan, Szekely şi Ovidiu Petre, dar nici pe Nicoliţă, suspendat pentru acest meci.

Tehnicianul se va putea bizui însă pe căpitanul Ghionea, care are doar 3 cartonaşe galbene, şi nu 4, cum declarase greşit preşedintele Valeriu Argăseală, lucru descoperit după o reverificare a rapoartelor de joc de la LPF.

Meciul Steaua-CFR Cluj, din etapa a 26-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 21.00. În partida tur, cele două formaţii au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mai multe articole despre:
Steaua Liga I CFR Cluj Marius Lăcătuş