MENIU

Lăcătuş: Importante sunt punctele câştigate, chiar dacă am suferit ca joc

Foto: NewsIn

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că deşi echipa sa nu a avut o evoluţie prea bună duminică, împotriva lui Internaţional Curtea de Argeş, rezultatul este unul îmbucurător.

"Importante sunt cele trei puncte obţinute, chiar dacă ne-am chinuit puţin. Este bine că am mai câştigat un joc, dar sper ca pe viitor să avem o evoluţie mai bună. Din păcate, alternăm momentele bune cu cele mai puţin bune. Ce am obţinut până acum nu poate decât să ne dea speranţe. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să demonstrăm că suntem o echipă matură, care nu se mulţumeşte cu puţin", a spus Lăcătuş.

Antrenorul secund al argeşenilor, Vasile Mănăilă, a afirmat că gazdele au meritat victoria, şi a subliniat că Wesley Lopez a făcut diferenţa în meciul de la Vaslui: "Vreau să felicit adversarul, o echipă puternică şi matură, a meritat victoria. Cu puţină şansă puteam obţine şi noi un punct. Cred că Vasluiul va fi o candidată la titlu în acest sezon. Wesley a fost cel mai bun de pe teren. Este un jucător care face diferenţa în orice joc".

Mănăilă a participat la conferinţa de presă în locul principalului Ştefan Stoica deoarece acesta a plecat direct la spital pentru a se interesa de starea jucătorului Mihai Răduţ, care a suferit o fractură de pomete în urma unei ciocniri violente cu Serge Akakpo. Deşi starea sa era stabilă, după ce a primit îngrijiri la Spitalul de Urgenţă din Vaslui, Răduţ a fost trimis la Iaşi, pentru a efectua un examen tomograf şi alte investigaţii.

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0, pe nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, şi astfel Marius Lăcătuş a obţinut a patra victorie consecutivă în campionat de când a preluat banca tehnică a grupării moldovene.