MENIU

Lăcătuş: "Această victorie nu valorează prea mult dacă nu vom învinge şi FC Argeş"

Foto: www.onlinesport.ro

Tehnicianul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat, sâmbătă, că succesul cu Politehnica Iaşi înseamnă mult pentru moralul echipei, însă nu va avea valore dacă nu se vor obţine toate punctele şi etapa viitoare cu FC Argeş.

"Am avut ocazii mari, iar în fotbal se pot întâmpla multe. Din cauza acestor ratări puteam suferi pe final, la ocaziile ieşenilor, şi Zapata a avut două intervenţii foarte bune. E important că am reuşit prima victorie în acest retur şi sper să urmeze multe alte succese, sper eu consecutive, pentru a ne apropia de primele locuri din clasament. Chiar dacă poate am şi suferit, consider că jucătorii au avut o evoluţie bună, dar din păcate nu am reuşit să înscriem, iar lumea poate să comenteze în orice chip", a spus Lăcătuş în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul număr 7 consideră că jucătorii săi sunt obligaţi să câştige etapa viitoare cu FC Argeş, atât pentru a rămâne în lupta pentru titlu, dar şi pentru a linişti atmosfera din Ghencea. "Această victorie nu va valora foarte multe dacă nu vom obţine mai multe succese consecutive. Urmează un meci la Piteşti, acolo unde vrem de asemenea cele trei puncte, pentru a ne apropia de titlul de campioană. Acum depinde şi de noi să oprim conflictul dintre suporteri şi conducere. În momentul în care vom avea rezultate bune, atunci fanii vor lăsa la o parte acest conflict şi se vor alătura nouă pentru a obţine rezultate bune", crede acesta.

Tehnicianul a explicat şi motivul pentru care a decis să îl lase în afara lotului pe Janos Szekely. "El era şi afectat după cele întâmplate, dar am spus, e practic imposibil să îi mulţumeşti pe toţi jucătorii. Aveam de ales între Szekely, Semedo şi Ochiroşii. I-am ales pe ultimii doi, dar asta nu înseamnă că el nu va avea şansa să joace din nou la echipă. Vom face tot ce depinde de noi pentru a-l sprijini să-şi arate valoarea", a conchis Lăcătuş.

Steaua a obţinut sâmbătă a doua victorie din ultimele şase luni în campionat după ce a dispus de Politehnica Iaşi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 20-a a Ligii I, graţie reuşitei lui Bogdan Stancu din minutul 7.
Mai multe articole despre:
Steaua Poli Iaşi FC Argeş Marius Lăcătuş Zapata