MENIU

La Spitalul de Urgenţă din Constanţa pacienţii stau câte doi în pat

Foto: Realitatea TV

Aglomeraţie de nedescris din cauza numărului mare de bolnavi, la Clinica de Urgenţe Neurologice din Constanţa. Pacienţii stau aici câte doi în pat. Medicii spun că se întâmplă asta pentru că spitalul deserveşte mai multe oraşe şi judeţele limitrofe.

Imaginile venite pe martorocular@realitatea.net de la un telespectator ne-au arătat că, la Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa, pacienţii stau câte doi în pat. Situaţia este însă mai veche, iar medicii spun că pentru moment nu există soluţii.

"De multe ori se întâmplă acest lucru. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa este singurul spital care deserveşte oraşul, toate comunele din acest judeţ şi nu de puţine ori preluăm pacienţi şi din Tulcea, Călăraşi şi Ialomiţa", a declarat doctor Florian Stoian, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgenţă Constanţa.

Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi pentru că, după ce că sunt bolnavi, mai trebuie să stea şi înghesuiţi pe patul de spital. Până se va găsi însă o soluţie, pacienţii vor trebui să suporte aceleaşi condiţii.