MENIU

La Braşov s-a deschis târgul de Crăciun

<descriere>
La Braşov s-a deschis un târg de Crăciun într-un muzeu

Decoraţiuni de Crăciun din ceramică, sticlă sau bronz, bijuterii, felicitări sau icoane pictate manual pe sticlă sau piatră - toate pot reprezenta un altfel de cadou de sărbători. Toate aceste obiecte dar şi multe altele pot fi admirate în cadrul expoziţiei cu vânzare organizată la muzeul Civilizaţiei urbane, din Piaţa Sfatului.

Muzeul civilizaţiei urbane, găzduieşte de miercuri târgul de Crăciun. Braşovenii pot găsi sute de obiecte de artă sau artizanat.

Muzeograful Tristan Buga crede că \" ideea cea mai interesantă este că aceste produse nu sunt obiecte de serie, de fabrică, sunt produse realizate exclusiv manual de către artişti plastici şi alţi creatori şi ca şi la prima ediţie ne bucurăm să oferim braşovenilor astfel de produse care constituie un cadou cu totul deosebit\".

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la 3 lei nişte clopoţei din ceramică, până la icoane pe sticlă de 500 de lei.

Cei mai pofticioşi dintre vizitatorii târgului pot găsi aici şi cadouri foarte gustoase, vorbim despre borcane cu zacuscă făcută în casă sau cu murături ori dulceaţă şi chiar şi turtă dulce.

Târgul va fi deschis până pe 15 ianuarie.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
târg Crăciun Braşov cadouri muzeu