MENIU

La 48 de ani, Maradona a devenit bunic!

Foto: Telegraph

Ziua de 19 februarie va rămâne cu siguranţă drept o zi fericită în amintirea lui Diego Armando Maradona. "El Pibe d'Oro" a devenit de joi bunic, după ce fiica sa, Giannina, a dat naştere unui băieţel la o clinică din Madrid. La fericitul eveniment au asistat atât Maradona cât şi soţul Gianninei, un alt fotbalist celebru, Kun Aguero.

Familia Maradona ar putea avea peste ceva timp un nou fotbalist de clasă în rândurile ei. Şi asta pentru că la 48 de ani, Maradona a devenit bunic. Joi s-a născut, într-o clinică din Madrid, Benjamin Aguero Maradona, fiul starului lui Atletico Madrid şi al naţionalei Argentinei, Kun Aguero, şi al Gianninei, cea mai mică fată a lui Maradona.

La naştere au asistat atât Maradona, care a venit direct în Spania pentru a fi alături de fiica sa, după amicalul de la Paris dintre Argentina şi Franţa,  de săptămâna trecută, cât şi Aguero, care a sărit antrenamentul cu Atletico pentru a fi martor la fericitul eveniment.

Aguero, 20 de ani, şi Giannina, 18, s-au cunoscut la sfârşitul lui 2007. La începutul lui 2008 s-au mutat împreună, iar în mai s-au logodit. Maradona s-a declarat de multe ori foarte fericit pentru alegerea fiicei sale, fiind un fan declarat al lui Aguerro, la ale cărui meciuri la Atletico Madrid asistă de oricâte ori are ocazia. Maradona a preluat în toamna lui 2008 naţionala Argentinei, iar Aguero este unul dintre jucătorii de bază ai "pumelor".
Mai multe articole despre:
bunic Diego Armando Maradona