MENIU

L. Orban: Vă promit că, dacă mă veţi alege în această funcţie, nu mă voi schimba în rău

L. Orban: Cine îşi imaginează că PNL va face un pas înapoi începând de astăzi se înşală amarnic
Foto: NewsIn

"Vă promit şi vă garantez că, dacă mă veţi alege în această funcţie, nu mă voi schimba în rău." Astfel şi-a început discursul Ludovic Orban, unul dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL.

"Voi răspunde la telefon la oricine mă sună, aşa cum am răspuns şi până astăzi. Voi fi în orice localitate din ţară în care filiala va avea nevoie de mine. Voi fi 16 ore din 24, aşa cum am fost şi până astăzi, la dispoziţia PNL. Voi fi la fel de apropiat de voi, voi rămâne la fel, indiferent câtă puterte îmi veţi încredinţa." Acestea au fost promisiunile pe care le-a făcut Ludovic Orban, imediat după ce a anunţat că-şi va menţine candidatura pentru funcţia nou-creată de prim-vicepreşedinte al PNL. 

"Vă garantez că voi încerca să fiu mai bun, să înţeleg şi mai bine ce vrea baza PNL, ce vrea societatea românească, astfel încât PNL să poată să câştige alegerile în România", a completat acesta.

"Vă garantez că voi fi şi mai hotărât decât am fost până astăzi. Cine îşi imaginează că PNL va face un pas înapoi începând de astăzi se înşală amarnic. PNL va urca în continuare şi va fi capabil să înfrângă toţi adversarii politici. Avem nevoie în afară de raţiune, de soluţii, de un discurs elevat, de mai mult suflet, de mai multă forţă, de mai multă încredere în propriile noastre forţe pentru că suntem cei mai buni", a încheiat Orban.