MENIU

Kyle MacLachlan vrea să reînvie serialul "Twin Peaks"

Foto: ew.com

Actorul american Kyle MacLachlan, care a jucat rolul unui agent FBI în serialul "Twin Peaks", plănuieşte să reînvie filmul în episoade de câte cinci minute difuzate pe internet.

Serialul "Twin Peaks" a fost regizat de David Lynch între 1990 şi 1991. Serialul a fost anulat din cauza scăderii ratingului, însă subiectul a revenit în 1992, printr-un film - "Twin Peaks: Fire Walk with Me".

MacLachlan abia aşteaptă să îşi reia rolul şi speră să folosească internetul pentru a-şi împlini ambiţia de a reînvia serialul. Actorul a recunoscut însă că cel care a fost creatorul serialului, David Lynch, nu se va implica în noua versiune deoarece este prea ocupat cu alte iniţiative, printre care şi aceea de a populariza tehnicile de meditaţie.

În "Twin Peaks", serial american de televiziune creat de David Lynch şi Mark Frost, acţiunea se desfăşoară în orăşelul fictiv cu acelaşi nume din statul Washington. Povestea începe cu descoperirea cadavrului unei localnice pe malul unui lac, înfăşurat în plastic, iar primul sezon se concentrează pe căutarea ucigaşului acesteia.
Mai multe articole despre:
internet serial David Lynch