MENIU

Karol Racz, din violator de minori în star de televiziune

Foto: Realitatea TV
Abia ieşit din închisoare, Racz a fost întâmpinat ca un star de producătorii emisiunii italiene de maximă audienţă "Porta a Porta"

"Vreau să rămân in Italia şi visez să-mi fac o familie", a fost prima declaraţie a lui Karol Racz, românul acuzat pe nedrept că ar fi violat o adolescentă italiancă, pe 14 februarie. Abia ieşit din închisoare, Racz a fost întâmpinat ca un star de producătorii emisiunii italiene de maximă audienţă "Porta a Porta".

În faţa camerelor, Racz a făcut primele declaraţii. Cu ajutorul unui translator, românul a relatat întreaga poveste a vieţii sale, pornind de la copilăria petrecută la orfelinat şi până la înclinaţia sa spre călugărie. Deşi victimă a unei nedreptăţi, Racz spune că nu a încetat să viseze. El îşi doreşte să rămână în Italia şi să-şi întemeieze o familie.

"Vreau să îmi fac şi eu un viitor, ca să am unde să lucrez, aşa cum am lucrat şi până acum, să am casă şi familie, cum are toată lumea", a spus Racz în cadrul emisiunii.

Karol Racz a fost arestat pe 18 februarie, după ce Alexandru Loyos, prietenul său, l-a reclamat ca fiind complice în violul din seara de 14 februarie. Testele ADN au demonstrat că niciunul din cei doi nu era autorul agresiunii. Acuzat de un alt viol comis la 21 ianuarie, testele ADN au demonstrat din nou că este nevinovat şi a fost eliberat după cinci săptămâni petrecute în închisoare.
Mai multe articole despre:
Italia viol Roma adolescentă emisiune Valentin