MENIU

Karagounis, atacat cu morcovi! - VEZI VIDEO

Fanii lui Iraklis l-au luat la ţintă pe Karagounis

Jucătorul adversarei lui Dinamo în Europa League a fost protagonistul unui incident bizat, în meciul cu echipa lui Dică şi Iacob, din campionatul elen.

Etapa a 14-a din Grecia a programat partida Iraklis-Pananthinaikos, adică înfruntarea dintre echipa lui Dică şi Victoraş Iacob şi gruparea cu care Dinamo se va bate peste două zile pentru un loc în \"32\"-imile Ligii Europa.

La un moment dat pe parcursul meciului a avut loc un incident ciudat. Mijlocaşul Panatei, Karagounis, omul care a învins-o în tur pe Dinamo, se pregătea să execute o lovitură de colţ, însă a fost atacat cu morcovi de suporterii gazdelor!

Partida s-a reluat după ce fanii lui Iraklis s-au calmat, iar la final s-au impus oaspeţii scor 1-0, după reuşita lui Ninis, din minutul 73.

După 14 etape, Iraklis e pe locul 12, cu 15 puncte, în timp ce Panathinaikos ocupă poziţia secundă, cu 35 de puncte, unul mai puţin decât liderul Olympiakos.

Următorul meci al lui Panathinaikos e miercuri, pe teren propriu, în Europa League, cu Dinamo, iar gazdele au nevoie doar de un egal pentru a se califica în 32-imile competiţiei. Dinamo, în schimb, e obligată să învingă.

Mai multe articole despre:
Dinamo Panathinaikos Atena Iraklis Europa League