MENIU

Jucătorii de la Chelsea au băut de 140.000 de euro, sub ochii prinţului Harry

Foto: www.dailymail.co.uk

Aniversarea lui Salomon Kalou a fost prilej de dezmăţ la Chelsea. Jucătorii antrenaţi de Carlo Ancelotti i-au organizat colegului lor o petrecere surpriză la care a participat şi prinţul Harry, sub ochii căruia au cheltuit apoi peste 140.000 de euro doar pe şampanie şi alte băuturi alcoolice.

Potrivit Daily Mail, cheful organizat în cinstea ivorianului, care miercuri a împlinit 24 de ani, a avut loc într-un club de noapte exclusivist din Londra. Aproape jumătate din nota de plată de 140.000 de euro a fost achitată de căpitanul echipei Chelsea, John Terry, care la plecare părea cel mai treaz dintre toţi petrecăreţii.

La aniversarea lui Kalou a participat şi prinţul Harry, un client fidel al localului unde au petrecut fotbaliştii lui Chelsea. Deşi nu a fost invitat la petrecere, fiul cel mic al prinţului Charles al Marii Britanii i-a oferit la rândul său atacantului ivorian o sticlă cu şampanie.

Kalou, care a fost însoţit de prietena sa, a părăsit petrecerea pe la ora 3 dimineaţa. Conform unor martori prezenţi la faţa locului, fotbaliştii grupării londoneze au lăsat în jur de 12.000 de euro bacşiş personalului de la bar.