MENIU

Jose Gonzalez va concerta la Bucureşti pe 5 decembrie - VEZI VIDEO

Foto: rcrdlbl.com

Cântăreţul suedez José González concerta pentru prima dată în România pe 5 decembrie, în clădirea The Ark din Capitală. Pe 4 decembrie un alt artist suedez, Jay-Jay Johanson, va susţine un recital.

José Gonzales, în vârstă de 31 de ani, a debutat în 2003, Suedia cu EP-ul "Crosses", urmat în toamna aceluiaşi an de albumul "Veneer".

Albumul de debut şi mini-turneul care au urmat se bucură de un succes neaşteptat atât în ţările scandinave, cât şi în alte câteva ţări europene şi atrage atenţia casei de discuri londoneze Peacefrog.

Stilul său se caracterizează prin felul cald şi în acelaşi timp original cu care reuşeşte să dubleze chitara rece cu o voce soft, melodioasă.

Artistul reinterpretează piese de top ale unor artişti precum Joy Division, Massive Attack, The Knife sau Kylie Minogue, iar turneele alături de Arcade Fire, Dalai Lama sau Juana Molina îl ţin departe de casă pe tot parcursul lui 2006.

În septembrie 2007 apare pe piaţă al doilea album al artistului, "In Our Nature", care în scurt timp îl depăşeste ca notorietate şi vânzări pe cel de debut şi îi asigură artistului primul sau turneu mondial de anvergură.

Biletele pentru concertul Jose Gonzalez costa 65 lei.

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert album artist The Ark