MENIU

Jim Gannon, antrenorul grupării Motherwell: Steaua are un pedigree european bun, dar îmi place să cred că îi vom da o replică bună

Foto: images.teamtalk.com

Antrenorul grupării Motherwell, Jim Gannon, a declarat, vineri, că Steaua este o formaţie care are un palmares impresionant, dar cu toate acestea speră ca echipa sa să se ridice la nivelul grupării din Ghencea.

"Steaua are un pedigree european bun, dar îmi place să cred că îi vom da o replică bună. Am văzut această echipă jucând în cupele europene şi pot spune că respect formaţiile din Estul Europei, pentru că ştiu să joace. Steaua are întotdeauna modalităţi diferite de a desface apărările adverse şi va trebui să studiez acest aspect", a spus Jim Gannon pentru Daily Record.

Tehnicianul s-a referit şi la partida cu Flamurtari, formaţie pe care gruparea scoţiană a învins-o cu 8-1:
"Cinci puşti au înscris şi asta înseamnă o performanţă extraordinară pentru ei, dar aceste goluri nu înseamnă cele mai mari realizări ale carierei lor, vor urma şi altele. Am muncit foarte bine la antrenamentele de luni, marţi şi miercuri, am tras din greu pentru a pregăti cât mai bine acest meci. Jucătorii au răspuns foarte bine la tot ceea ce a însemnat pregătirea returului cu Flamurtari".

La rândul său, atacantul lui Motherwell, Jamie Murphy, care a marcat 3 goluri în 18 minute în meciul cu Flamurtari, s-a referit la disputa din Ghencea: "Steaua este o fostă campioană a Europei şi abia aştept jocul cu această formaţie".

Formaţia scoţiana Motherwell a învins joi, pe teren propriu, pe Flamurtari, din Albania, cu scorul de 8-1 şi s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Europa, unde se va confrunta cu Steaua. Prima manşă a dublei dintre Steaua şi Motherwell se va disputa la 30 iulie, la Bucureşti, iar returul este programat la 6 august, în Scoţia.
Mai multe articole despre:
Steaua Motherwell Europa League Jim Gannon