MENIU

Jesus Luz, bărbatul care i-a câştigat inima Madonnei - GALERIE FOTO

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Diva muzicii pop a sosit marţi seară însoţită de iubitul ei Jesus Luz şi de copii. Din luna decembrie a anului trecut, modelul brazilian Jesus Luz, de numai 22 de ani, a devenit unul dintre cei mai invidiaţi bărbaţi. Motivul: relaţia cu regina muzicii pop, Madonna.

Prima întâlnire erotică a superbului model brazilian cu Madonna a avut loc la sfârşitul anului trecut, la o sesiune foto pentru numărul din martie al revistei W. Potrivit dailymail.co.uk, acela a fost momentul în care diva s-a îndrăgostit de superbul brazilian şi i-a cerut să o însoţească în turneul Sticky&Sweet din America de Sud.

Relaţia cu diva, l-a ajutat pe tânărul iubit al vedetei să devină unul din cei mai râvniţi manechini ai momentului.

Fostul agent al lui Jesus a declarat că brazilianul a renunţat la contractul cu el, după ce a început să se întâlnească cu Madonna. Acum, tânărul de 22 de ani, are mai multe contracte semnate cu renumita agenţie de modeling, Ford.

Aceeaşi sursă a adăugat că înainte de a o cunoaşte pe Madonna, brazilianul câştiga 225 de dolari pentru o prezentare. Acum, Jesus cere 135.000 de dolari pentru a urca pe podium.  

Mai multe articole despre:
Madonna iubit Jesus Luz