MENIU

Jessica Biel: Arăt prea bine pentru anumite roluri

Foto: photobucket.com

Actriţa americană Jessica Biel, în vârstă de 27 de ani, consideră că frumuseţea o împiedică să primească rolul principal în filme dramatice.

Potrivit actriţei, producătorii nu o mai cheamă la castinguri din cauza faptului că nu este suficient de "necizelată". "Îmi doresc să mi se ofere şansa de a juca într-o dramă. În mod normal, te prezinţi la casting, iar dacă nu corespunzi preferinţelor producătorilor nu primeşti rolul. Însă, nu sunt chemată nici măcar pentru a da o probă", spune frumoasa actriţă.

Jessica Biel a jucat rolul unei stripteuze în cel mai nou film al ei, "Powder Blue". Actriţa a recunoscut că înainte de această peliculă, folosea o dublură pentru scenele de nuditate. 

În prezent, Jessica Biel are o relaţie cu Justin Timberlake. De curând cei doi s-au mutat împreună la New York, însă Jessica încearcă să-şi ţină viaţa privată departe de ochii presei. Întrebată dacă vrea să se căsătorească cu artistul, frumoasa actriţă a declarat că nu este disperată să îmbrace rochia de mireasă.