MENIU

Jermaine Jackson spune că ar fi vrut să moară în locul fratelui său

Foto: Realitatea TV
Jermaine Jackson: Aş fi vrut să fi murit în locul lui.

"Aş fi vrut să fi murit în locul lui." Jermaine Jackson, fratele mai mare al lui Michael Jackson, a vorbit, într-un interviu acordat presei americane, despre relaţia lui cu megastarul.

"Poate că sună ciudat, dar...s-a dus prea devreme. S-a dus prea devreme. Nu ştiu cum va interpreta lumea acest lucru, dar aş fi vrut să fiu eu."

Reporter: De ce simţiţi astfel?

"Pentru că am simţit dintotdeauna că sunt coloana lui vertebrală. Cineva care trebuie să fie acolo pentru el. Eu eram acolo, iar el era ca un fel de Moise profetul. Aş fi vrut să spun lucruri pe care el nu putea să le spună. Şi în timpul proceselor, în timpul tuturor încercărilor am ştiut că este o mie la sută nevinovat."

Nu a fost singurul, care a vorbit despre Michael. Un fost bodyguard al cântăreţului a spus că oamenii din anturajul megastarului încercau să-l oprească să mai ia medicamente eliberate pe reţetă. 

"Ştiam că sunt acolo şi i-am confiscat câteva cutii. Uri la fel. Adică Uri a confiscat seringi din camera lui şi le-a aruncat. Uri ţipa la Michael, ştiţi, să nu mai facă acest lucru", a declarat Matt Fiddes, fostul bodyguard al lui Michael Jackson.

Bodyguardul a mai spus şi că starul avea de câţiva ani o iubită.

"Cred că familia ştia că exista cineva special în viaţa lui. O persoană, pe care o iubea şi o adora şi alături de care a avut suişuri şi coborâşuri", a mai spus Matt Fiddes. 

O femeie din Londra a depus la un tribunal din Los Angeles un memoriu de 93 de pagini, scris de mână, în care pretinde că ar fi soţia secretă a starului şi mama tuturor celor trei copii ai lui Michael Jackson. Femeia, care spune că este fiica diavolului şi susţine că i-ar fi dăruit peste 30 de copii, a cerut întreaga avere a lui Michael Jackson.