MENIU

Jennifer Aniston ar face orice să se împace cu Brad Pitt

Foto: www.babble.com

Actriţa Jennifer Aniston ar face orice să se împace cu fostul soţ, Brad Pitt. Se pare că aceasta l-a implorat pe actor să renunţe la relaţia cu Angelina Jolie.

Mai multe surse au anunţat că Jennifer a prins curaj, după ce a aflat că Brad Pitt şi Angelina Jolie sunt pe punctul de a se despărţi. Jennifer şi Brad s-au întâlnit cu puţin timp înainte ca actorul să fie implicat într-un accident minor care s-a petrecut la Los Angeles. Nu este prima oară când cei doi stabilesc să se întâlnească, după ce în 2005 au divorţat.

Actorul american a recunoscut că, în prezent, relaţia cu Angelina Jolie este pe butuci. "Brad i-a spus faptul că el şi Angelina au convenit să ia o pauză, convinşi că distanţa şi munca îi ţin departe de problemele de cuplu", a povestit o sursă pentru National Enquirer.

Se pare că Brad Pitt regretă că a rănit-o pe Jennifer, în trecut, iar acum, îşi doreşte să reconsolideze relaţia lor. Actriţa este dispusă să închidă rănile provocate de divorţ şi să se împace cu Pitt: "Nu am încetat să te iubesc. Oricând eşti pregătit, vreau să o luăm de la capăt", i-ar fi mărturisit Jen fostului soţ.