MENIU

Jefuitorii de bănci din SUA acţionează în timp record-VEZI VIDEO

Foto: RTV

Intră, iau banii, ies şi se fac nevăzuţi, în timp record. Jefuitorii de bănci au o regulă nescrisă. Atacatorii nu stau mai mult de un minut pentru că şansele să fie prinşi cresc cu fiecare secundă care trece.

Pe 18 iulie 2008, la Wachovia, bărbatul din imagine a jefuit banca, în 44 de secunde. A plecat liniştit cu toţi banii din casă. Era cel de-al doilea jaf al lui. În urmă cu o lună, atacase aceeaşi filială. Banca nu a anunţat fără câţi bani a rămas.

30 iulie 2008, Boynton Beach, Texas. Acelaşi mod de operare. I-a luat însă ceva mai mult timp: aproape un minut. A scăpat câteva pachete cu bani, în drum spre ieşire. Dar s-a făcut nevăzut. În total, tâlharul a comis 15 jafuri, până a fost prins. Poliţia l-a arestat anul acesta de Ziua Îndrăgostiţilor, din casa fostei lui prietene, din Plantation, statul Florida. Anchetatorii nu au precizat câţi bani a furat hoţul de-a lungul timpului.

Tot în iulie 2008, tot în Texas. Doi bandiţi dispar cu banii din casă, în mai puţin de un minut, după ce îi obligă pe clienţi să se întindă pe podea.

23 ianuarie 2009. Mabank, Texas. Un bărbat îi dă casierei un bilet, pe care scrie: Dă-mi banii! Să nu faci vreo prostie! Hoţul a ieşit cu prada, în 60 de secunde. Nimeni din bancă nu şi-a dat seama că are loc un jaf. Funcţionara a dat imediat alarma, însă bărbatul s-a urcat în maşină şi a fugit.

Mai multe articole despre:
SUA bănci jaf Texas jefuitori