MENIU

Jean Fernandez: Dacă Daniel Niculae îşi recapătă încrederea, va fi de mare ajutor pentru Auxerre

Foto: sportm.ro

Antrenorul lui Auxerre este hotărât să-i mai întindă o mână de ajutor atacantului român, mai ales că aceasta a a înscris din nou, după aproape un an şi jumătate.

Golul marcat de Daniel Niculae duminica trecută pentru Auxerre, în etapa a cincea a campionatului Franţei, primul într-un meci oficial după o pauză de 17 luni, îl face pe antrenorul Jean Fernandez să-i mai acorde românului şanse şi pe parcursul meciurilor viitoare.

Echipa trece printr-un moment dificil şi se află pe locul 17 (din 20 de formaţii) după cinci meciuri, cu doar patru puncte. Sâmbătă, de la ora 20.00, Auxerre joacă la penultima clasată, Saint-Etienne, iar în perspectiva acestei dispute Fernandez a declarat: "Mă bucur foarte mult că Daniel Niculae a reuşit în cele din urmă să marcheze, mai ales că a muncit foarte mult în ultimul timp. Dacă Daniel îşi regăseşte încrederea în propriile forţe, va fi de mare ajutor pentru Auxerre".

Atacantul român a marcat în partida cu Nice, în minutul 78, la doar cinci minute după ce a fost introdus în teren, iar ultima sa reuşită data din 30 martie 2008, când a punctat împotriva lui Lille.