MENIU

Ja Rule va concerta în România în această seară - VIDEO

Rapperul american Ja Rule concertează la Bucureşti

Rapperul american Ja Rule s-a lansat în urmă cu 15 ani şi a devenit cunoscut pentru hituri precum  \"Holla-Holla\", \"I`m real\" (în duet cu Jennifer Lopez). De-a lungul timpului a scos 7 albume, a avut colaborări cu cei mai mari artişti din industrie şi a vândut peste  20 milioane de albume în întrega lume.

Ja Rule vine pentru a patra oară în România pentru a susţine un concert în Turabo Society Club din Bucureşti, în deschidere fiind programaţi să cânte  Rinno şi Sylvia. Potrivit organizatorilor intrarea este liberă, iar trei dintre cei mai tari barmani internaţionali vor susţine un show.

Rapperul american Ja Rule s-a lansat în urmă cu 15 ani şi a devenit cunoscut pentru hituri precum  \"Holla-Holla\", \"I`m real\" (în duet cu Jennifer Lopez). De-a lungul timpului a scos 7 albume,  a vândut peste  20 milioane de albume în întrega lume şi a avut colaborări cu cei mai mari artişti din industrie: Ashanti, R. Kelly, Charlie Baltimore, Christina Milian, Mary J. Blige, Jennifer Lopez, Jay Z, Lil Wayne, Bobby Brown, 2Pac, Fat Jo, Jadakiss, Snoop Dogg, Faith Evans, XZibit, Juvenille, Justin Timberlake şi Nelly Furtado.

Ja Rule a jucat în mai multe filme, cel mai recent \"Don\'t Fade Away\", urmează să apară pe marile ecrane.

Mai multe articole despre:
muzică Bucureşti concert club hip-hop rap albume Ja Rule