MENIU

Ivan Patzaichin riscă să fie demis de la conducerea lotului naţional de kaiac-canoe

Foto: NewsIn
Conducerea federaţiei de kaiac-canoe ar putea decide să-l înlocuiască pe antrenorul Ivan Patzaichin.

Orice antrenor este ţinut în funcţie de rezultate. Iar la kaiac-canoe acestea lipsesc României. "Tricolorii" au obţinut doar o medalie la Campionatele Mondiale din Canada, bronz în proba de canoe-4 pe 1.000 de metri, care este şi probă neolimpică. Iar oficialii federaţiei sunt cât se poate de nemulţumiţi.

"A contat foarte mult oboseala, alţi colegi de-ai mei din alte ţări au avut doar o probă, eu încerc să fac două", a explicat Florin Mironcic lipsa rezultatelor la CM, în timp ce Silviu Simioncencu o pune pe seama diferenţei mari de fus orar.

"Sportivii au fost cam fără vlagă la plecare, au concurat zic eu bine, dar le-a lipsit puterea", spune antrenorul Ivan Patzaichin, care riscă să fie demis.

Referitor la posibilitatea îndepărtării lui Patzaichin, preşedintele FR Kaiac-canoe, Ion Bârlădeanu a spus: "Există şi această posibilitate. Ce a făcut toată Europa, am făcut şi noi, dacă pierdeam la zecime înţelegeam".

"Dacă şi cu o medalie şi cu cele şapte finale mă schimbă, atunci grupele celelalte, care n-au existat deloc, trebuie să se desfiinţeze", a replicat Patzaichin.