MENIU

Iubita lui Kanye West, mândră că e "o bisexuală ciudată"

Foto: tmz.com

Amber Rose, care s-a împăcat cu starul hip-hop Kayne West, susține că este mândră de orientările ei sexuale și că nu îi pasă de gura lumii.

"În fiecare zi aud tot felul de povești despre mine, că sunt o ciudată bisexuală care se tăvălește prin patul lui Kayne West. Sunt mândră de faptul că pot iubi o femeie la fel de ușor cum pot iubi un bărbat.", a declarat modelul.
Amber nu își face probleme în legătură cu trecutul ei. "Kayne a știut întotdeauna adevărul și nu era surprins de comentariile răutăcioase ale celor din jur."

Amber Rose, în vârstă de 26 de ani, și Kayne West, de 32, s-au cunoscut anul trecut, însă au început să iasă împreună după ce artistul s-a despărțit de designerul Alexis Phifer.

"Întotdeauna mi-a plăcut Kanye, însă atunci când l-am cunoscut era logodit. Așa că am colaborat la videoclipul "Robocop", iar relația noastră a fost la început strict profesională. Apoi ne-am plăcut reciproc, la fel ca două persoane obișnuite. Nu vroiam să mă fac cunoscută datorită acestei relații. Este un om extraordinar și pentru asta îl iubesc.", a mai spus apetisanta Amber.
Mai multe articole despre:
Kanye West Amber Rose bisexuală