MENIU

Istvan Kovacs şi Marian Bordean au fost reţinuţi de la delegări pe termen nelimitat

Foto: NewsIn

Arbitrii Marian Bordean şi Istvan Kovacs au fost reţinuţi de la delegări pe termen nelimitat de CCA, în urma prestaţiilor pe care le-au avut la partidele din etapa a 8-a a Ligii I, a declarat, luni, preşedintele Vasile Avram.

"Marian Bordean şi asistentul Mikloş Nagy de la partida FC Timişoara-Universitatea Craiova au fost reţinuţi de la delegări pe termen nelimitat şi puşi la dispoziţia asociaţiilor judeţene. De asemenea, şi observatorul de la acest joc, Laszlo Sajtos, a fost reţinut pentru că nu a evaluat corect prestaţia lui Nagy. După partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo au fost reţinuţi Istvan Kovacs şi Ionel Popa, la rândul lor puşi la dispoziţia asociaţiilor judeţene", a spus Avram.

Preşedintele CCA a adăugat că nu au mai fost alte probleme la partidele din etapa a 8-a a Ligii I şi, per total, este mulţumit de prestaţiile celorlalţi arbitri.

FC Timişoara şi Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în etapa a 8-a a Ligii I. Golul egalizator al bănăţenilor a fost marcat de Mera, dar în prealabil acesta îl faultase pe portarul Silviu Lung Jr. În continuarea fazei, craioveanul Mitchell i-a bruscat pe Mera şi pe Arman Karamian, dar gesturile sale au rămas nesancţionate de către brigada condusă de Marian Bordean.

La partida dintre Gaz Metan şi Dinamo, scor 1-0, oficialii alb-roşiilor au cerut două lovituri de la 11 metri, la Torje şi Andrei Cristea, dar centralul Istvan Kovacs nu a acordat niciuna dintre ele.

În altă ordine de idei, Avram a mai spus că Alexandru Tudor a fost delegat la partida dintre Elveţia şi Israel, care se va disputa în cadrul preliminariilor CM din 2010, la data de 14 octombrie. El va fi ajutat de asistenţii Cristian Nica şi Aurel Oniţa. De asemenea, Cristian Balaj a primit o invitaţia din partea comisiei de arbitraj din Croaţia şi va conduce partida amicală dintre Croaţia şi Qatar, care este programată la data de 8 octombrie.
Mai multe articole despre:
Liga I arbitri Istvan Kovacs