MENIU

IQads lansează a cincea ediţie AdPlay, singurul concurs de perspicacitate publicitară

Foto: REALITATEA.NET

IQads a lansat a cincea ediţie AdPlay, un concurs IQads, oferit de MasterCard, singurul care testează abilitatea participanţilor de a recunoaşte reclame, sloganuri şi informaţii despre branduri.

Timp de o lună, pe  www.adplay.ro, simţul de orientare publicitară al participanţilor va fi testat prin cele peste 1.600 de întrebări ale actualei ediţii, cu reclame româneşti, mai vechi şi mai noi şi premiat, cu câte un telefon pe săptămână şi cu un LCD TV la finalul concursului. La cea mai recentă ediţie AdPlay,  au participat peste 18.000 de vizitatori unici.

Fie că vorbim de asocierea corectă a sloganurilor cu brandurile care le folosesc, de recunoaşterea unui spot TV pornind doar de la câteva stop-cadre, ori de la un fragment sonor, sau de răspunsul corect la întrebări despre branduri, toate probele concursului pun la încercare perspicacitatea şi isteţimea concurenţilor în ceea ce priveşte publicitatea.  Însă, mai mult decât o simplă probă de concentrare şi memorie, putem spune că fiecare ediţie AdPlay răscoleşte amintiri publicitare. Participanţii se (re)întâlnesc şi cu reclame pe care tocmai le-au văzut la televizor dar şi cu spoturi care nu au mai fost difuzate de ani buni, dar pe care mulţi dintre ei le pot recunoaşte aproape la fel de uşor.

Pornind tocmai de la această realitate, testarea AdPlay începe la ediţia a cincea încă din campania de promovare, formată din evergreen-uri publicitare, acoperite însă în parte de logo-ul concursului, alături de întrebarea „Câte reclame poţi recunoaşte?”. Intrând pe  www.adplay.ro, participanţii pot descoperi toate întrebările din concurs, acumulând puncte pentru fiecare răspuns corect. Iar fiecare punct îi aduce mai aproape de premiile oferite de LG: săptămânal, câte un telefon mobil LG KU990i, iar la finalul concursului, marele premiu – un televizor LCD LG LH 7020.

IQads este cel mai important produs media românesc dedicat în întregime publicităţii, marketingului şi mass-mediei, o platformă care aduce împreună comunitatea pasionaţilor de domeniul comunicării - fie ei profesionişti respectaţi sau simpli admiratori ai fenomenului.

IQads oferă conţinut multimedia actualizat zilnic: ştiri, interviuri, analize & altele şi dezvoltă o serie de evenimente precum: AdBreak, ADfel, AD!DEA, AdPlay, BestAds, Cupa Agenţiilor la Fotbal şi festivalul de film digital Kinofest. IQads are o audienţă de peste 130.000 de vizitatori unici pe lună şi 50.000 de membri ai comunităţii on-line. IQads este o marcă a Blue Idea, parte din F5, compania de web a trustului Realitatea-Caţavencu.
Mai multe articole despre:
brand reclame IQads Mastercard