MENIU

Ionuţ Lupescu: Nu ştiu de ce a fost chemat Prunea la DNA, dar e normal să lămurească odată treburile astea

Foto: NewsIn

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat că nu ştie în ce calitate a fost chemat Prunea la DNA Piteşti, ca martor sau îmvinuit, dar că este normal ca acestra să meargă şi să lămurească situaţia.

"Nu ştiu de ce a fost chemat Prunea, probabil pentru acele stenograme care au fost publicate. Nu văd nimic în neregulă în asta. E normal să se lămurească odată treburile astea! Nu e prima oară când este chemat la DNA, a mai fost chemat şi în cazul transferurilor. El nu a avut nicio problemă să se ducă acolo. Noi am fost aleşi de preşedinţii de club şi e normal să le răspunzi la telefon atunci când te sună. Asta nu însemană că trebuie să te cobori sub un anumit nivel. Eu nu am fost sunat de Penescu, am fost sunat de alţi preşedinţi de cluburi, de asta suntem la Federaţie, trebuie să vorbim cu toţi!", a declarat Ionuţ Lupescu la GSP TV.

Florin Prunea a ajuns, joi dimineaţă, la sediul DNA Piteşti. Oficialul FRF a fost audiat în dosarul de corupţie din fotbal izbucnit la jumătatea lunii aprilie.