MENIU

Ionuţ Dobroiu şi Djordje Ivelja sunt revelaţiile perioadei de iarnă la Rapid

Foto: sport365.ro

După patru meciuri amicale şi 12 zile de antrenamente în cantonamentul din Antalya, rapidiştii Manea şi Rada au tras concluziile! Cel mai rapid jucător din Liga I - Ionuţ Dobroiu şi sârbul venit gratis la Rapid - Ivelja par a fi câştigurile iernii pentru giuleşteni!

Scoate puţin peste 5 secunde la proba de 50 de metri şi a fost promovat la echipa mare de Cristiano Bergodi. Ionuţ Dobroiu a revenit odată cu instalarea lui Marian Rada pe banca Rapidului şi a înscris de două ori în cele patru jocuri disputate în Antalya!

Djalovici, Joao Paolo, Pitbull şi Răduţă sunt concurenţii lui Dobroiu, care s-ar putea trezi în primul unsprezece odată cu startul returului.

Ajuns în Giuleşti la recomandarea conaţionalului Bozovici, sârbul Ivelja le-a lăsat o impresie bună rapidiştilor după amicalele din Turcia. Ivelja a semnat un contract pe trei ani cu Rapid!

"Îmi place foarte mult Ivelja, vine după o ruptură de ligamente, nu mai jucase de nouă luni, dar se descurcă foarte bine!", a declarat Nicolae Manea.

 

Mai multe articole despre:
Rapid Nicolae Manea