MENIU

Ionuţ Badea: Am pierdut două puncte la Mediaş

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Argeş, Ionuţ Badea, a declarat, miercuri, că formaţia sa ar fi meritat victoria în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, în care piteştenii au revenit de la 0-2.

"După prima repriză, Gaz Metan merita să câştige. A început mai bine, noi am primit două goluri în 20 de minute. În partea secundă ne-am revenit, am jucat mult mai bine şi pot să spun că am pierdut două puncte", a declarat Ionuţ Badea, care a adăugat că medieşenii joacă un fotbal frumos şi merită să se salveze de la retrogradare.

La rândul său, tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a pus pe seama oboselii faptul că jucătorii săi nu au reuşit să păstreze avantajul de două goluri avut în meciul cu FC Argeş, dar a invocat şi faptul că a fost nevoit să îl înlocuiască pe fundaşul Markovic în centrul apărării. "Speram să obţin patru puncte în ultimele două etape, dar din păcate am câştigat doar unul. Urmează alte meciuri şi mai grele şi sper să ne recuperăm şi să jucăm mai bine", a afirmat Pustai.

Gaz Metan Mediaş şi FC Argeş au terminat, miercuri, la egalitate, scor 2-2, un meci din etapa a 23-a a Ligii I în care gazdele au condus la pauză cu 2-0.