MENIU

Ion Marin: "M-am oferit să mă dau la o parte! Sâmbătă va fi anunţată decizia clubului"

Foto: NewsIn

Ion Marin e gata să demisioneze. După înfrângerea de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-3, antrenorul Farului nu s-a prezentat la conferinţa de presă oficială şi a participat la o şedinţă cu conducerea clubului. La finalul întrevederii, tehnicianul a declarat că e gata să părăsească gruparea constănţeană, dacă clubul îi va cere acest lucru.

La şedinţa care a avut loc la finalul meciului au participat Gheorghe Bosânceanu, întreaga echipă, şi staff-ul tehnic al Farului, iar întrevederea a durat o oră şi jumătate.

"M-am oferit să mă dau la o parte. Probabil că timpul scurt între meciuri ne va determina în această seară să luăm o hotărâre dacă vom continua sau nu. Este o înfrângere dureroasă în faţa unei echipe care nu ne este cu nimic superioară. O înfrângere în urma căreia sunt supus unui tratament care mă face să mă dau la o parte. Mâine, după ora 13.00, se va comunica decizia din această seară", a declarat Marin, la finalul şedinţei.

Politehnica Iaşi s-a impus vineri, în deplasare, în faţa echipei Farul Constanţa, scor 3-0, în primul meci din etapa a 22-a a Ligii I, provocând gazdelor cea de-a patra înfrângere consecutivă din acest retur. În urma acestui rezultat, Politehnica Iaşi a acumulat 25 de puncte şi a urcat, provizoriu, pe locul 12 în clasament, în timp ce Farul rămâne pe poziţia a 15-a, prima retrogradabilă, cu 22 de puncte.
Mai multe articole despre:
Poli Iaşi Farul Ion Marin